Förmåner och Kompensation

Bra personalförmåner ger inte bara nöjdare och mer engagerade medarbetare. Det förstärker även arbetsgivarvarumärket.

En värld av förmåner

I Benifys medarbetarportal finns en hel värld av förmåner för olika skeden i livet och anställningen. Förutom vårt breda sortiment av leverantörer och tjänster har du möjlighet att lägga upp ert företags unika personalerbjudanden, med moduler för allt från personalrabatter och bokning av stugor, företagsbilar och massage på arbetsplatsen.

Det skräddarsydda utbudet presenteras på ett överskådligt sätt i vår smarta portal –  tillgänglig var som helst, när som helst både via dator och mobilapp. Eftersom vi inte tar emot någon provision av leverantörerna är vi helt oberoende och kan erbjuda förhandlade erbjudanden för dig och dina medarbetare.

Ekonomisk trygghet

Erbjud rätt förmåner och digitala verktyg för ökad ekonomisk trygghet. Det är en god investering i dina medarbetares välmående – och ditt arbetsgivarvarumärke. Läs mer om hur Benify kan hjälpa just din organisation.

Total Rewards

Vet dina medarbetare vad deras totala ersättning är värd, utöver lönen? Och vad de har för möjlighet att växa och utvecklas i sin roll och inom organisationen? Se till att den totala kompensationen är lättöverskådlig för att behålla och attrahera den bästa personalen. Genom att utforma ett överskådligt Total Rewards-paket visar ni vilken attraktiv arbetsplats ni är.

Vanliga frågor om automatisering & digitalisering

Vad är fördelarna med digitalisering inom HR?

Framför allt handlar det förstås om att spara tid – och därmed pengar. Digitala verktyg för till exempel onboarding (introduktion), enkäter och offboarding (avslut) ger också en proffsigare och mer enhetlig medarbetarupplevelse för nya och befintliga medarbetare, samtidigt som det ger ökad kontroll och mätbarhet för dig som arbetsgivare.

Läs mer

Vilka delar av administrationen kring förmåner kan Benify hantera?

Vi hanterar hela kedjan – från att en förmånsbeställning görs i portalen, till att förmånen levereras till medarbetaren och att ett löneavdrag visualiseras på lönespecifikationen. Med våra automatiserade processer slipper du som arbetsgivare tänka på hur löneavdrag ska registreras, förmånsvärden beräknas eller kostnadsfördelningen av fakturan ska göras – vi löser detta åt dig genom inläsningsbara löne- och bokföringsfiler.

Läs mer

Kommer inte ett ökat förmånsutbud att leda till ökad administration?

Inte med Benify. Tack vare våra automatiserade processer och effektiva lösningar ökar inte din administration med utbudet.

Måste alla förmånsbeställningar attesteras?

Nej. Genom ett filterregelverk applicerar vi din HR-policy och attestordning direkt i portalen. Det innebär att den enskilda medarbetaren endast kan se och beställa förmåner som han eller hon har rätt till. På detta sätt kan man säga att alla beställningar redan har attesterats i förskott.

Läs mer

Men vad gör vi med alla friskvårdskvitton?

Friskvårdskvitton är ett administrativt huvudbry för personalavdelningar runtom i landet. Friskvårdsförmåner är också den i särklass mest använda kategorin i vår portal. Där finns mängder av leverantörer som medarbetarna kan välja bland, och tjänsterna kan beställas och bekostas helt digitalt – utan krångel med kvitton och utlägg. Om en medarbetare vill använda sitt friskvårdsbidrag hos en leverantör som ännu inte finns med i portalen går det självklart också bra. Även här slipper du som arbetsgivare krångla med kvitton; dem tar vi på Benify hand om. Medarbetaren registrerar sitt utlägg digitalt i portalen och skickar sedan in originalkvittot till oss. Det här gör din bokföring otroligt mycket enklare.

Läs mer

Läs mer i vår blogg

Så erbjuder du medarbetarna en modern pensionslösning

Digitala innovationer har i många fall gjort våra liv smidigare, tryggare och mer produktiva. Men i pensions- och...
2024-05-20

3 sätt att öka rekryteringen med Benifys Candidate Offer-lösning

På dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad är det avgörande att attrahera och behålla topptalanger för att organ...
2024-04-24

Så löser du de 3 största utmaningarna inom HR

Alla som jobbar med HR står inför stora utmaningar. Det blev tydligt när Benify bad 551 svenska arbetsgivare svar...
2024-04-10
Pension Lifeplan

Så erbjuder du medarbetarna en moder...

Digitala innovationer har i många fall gjort våra liv smidigare, tryggare och mer produktiva. Men i pensions...
2024-05-20
Digitalisering Candidate Offer

3 sätt att öka rekryteringen med Be...

På dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad är det avgörande att attrahera och behålla topptalanger för att ...
2024-04-24
Anställningsförmåner Personalhälsa

Så löser du de 3 största utmaninga...

Alla som jobbar med HR står inför stora utmaningar. Det blev tydligt när Benify bad 551 svenska arbetsgivare...
2024-04-10