Vilka är Benify?

Vi är företaget som hjälper tusentals arbetsgivare världen över att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens med världens mest skräddarsydda medarbetarportal.
Boka demo

Vad står vi för?

                                  Exceed Expectations

Exceed Expectations

Ända sedan vi fick vår första kund har vi strävat efter att överträffa förväntningar. Oavsett om det handlar om att lansera en ny spännande förmån, arrangera ett event eller bygga upp en medarbetarportal så vill vi prestera lite bättre varje gång.
                                  Show Love

Show Love

Vi jobbar med hjärta och visar omtanke – både mot varandra och våra kunder. Det är ingen slump att 97% av våra kunder stannar kvar. På Benify behandlar vi varandra med respekt. Vi jobbar med mer än siffror och avtal. Vi skapar mänskliga relationer.
                                  Think Ahead

Think Ahead

Vi ligger alltid steget före. Det är vi som leder utvecklingen i vår bransch, och det börjar med våra medarbetare. Vi tänker stort och långsiktigt – när vi utvecklar vår produkt, sätter upp planer för våra kunder och stakar ut vår egen framtid som företag.
"Vår bakgrund som startup-bolag har bidragit till att skapa en kultur full av energi och entreprenörsanda. Genom att ha kul motiverar vi både våra egna talanger och våra kunder. Nya perspektiv, entusiasm och en ’allt är möjligt’-attityd kännetecknar vår kultur. Det är vår största framgångsfaktor."
Markus Kullendorff
Medgrundare

Vill du bli en av oss?

Vill du arbeta i ett växande internationellt företag med en oslagbar företagskultur och garanterat roliga kollegor? Såklart du vill!

Vårt hållbarhetsarbete

För oss på Benify innebär hållbarhet och ansvarsfullt företagande att vi ska ta ett socialt och miljömässigt ansvar bortom lagar och bestämmelser. Det innebär också att vi ska vara en etisk föregångare i allt arbete som vi gör.

Utmärkelser & certifieringar

Att vi är stolta över vår portal och vår resa har du säkert redan märkt. Erkännanden från oberoende aktörer ökar förstås stoltheten lite extra.

Benify utses till ett av Sweden’s Best Managed Companies 2022, 2023 och 2024

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen.

Sweden’s Best Managed Companies lanserades under 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången. En oberoende jury har valt ut de 21 företag som får utmärkelsen i år.

TalentCulture® 2021 HR Technology Leader

Benify utsågs till TalentCulture 2021 HR Technology Leader vid den andra årliga upplagan av TalentCulture HR Tech Awards. De vinnande HR-techlösningarna väljs utifrån strikt definierade kriterier som sträcker sig från en noggrann demonstration av lösningens förmåga att framgångsrikt leverera på sitt löfte och uppfylla slutanvändarens behov, till en bakgrundsanalys av hur såväl användare som medarbetare uttrycker sig om produkten och varumärket.

GOLD Stevie® Award – Global HR Solution Provider of the Year 2020

Benify utsågs till vinnare i kategorin “Global HR Solution Provider of the Year” i 2020 års upplaga av Stevie® Awards. Kategorin uppmärksammar leverantörer av HR-lösningar inom områden som till exempel företagskultur, kulturell kompetens, arbetsrätt, outsourcing och relocation ur ett globalt perspektiv.

Bronze Stevie® Award – Achievement in HR Technology 2020

År 2020 belönades Benifys marknadsledande globala plattform för förmåner och kompensation med brons i kategorin “Achievement in HR Technology” i Stevie® Awards. Kategorin uppmärksammar framstående exempel inom design, utveckling, installation och/eller administration av HR-relaterade techlösningar.

Great place to Work® 2020

När Great Place to Work® rankade Sveriges bästa arbetsplatser 2020 fanns Benify med på topp-tio-listan i kategorin Stora Organisationer – för andra året i rad. Benify är också certifierad som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Institute:s internationella standard.

Di Mästargasell 2020

Affärstidningen Dagens industri delar varje år ut utmärkelsen Gasellföretag till svenska företag som har uppvisat en snabb och stabil tillväxt. År 2020 utsågs Benify till Mästargasell; en titel för bolag som lyckats upprätthålla tillväxten under lång tid.

Certifierade enligt ISO 27001

Vi på Benify tar informationssäkerhet på största allvar och har certifierats enligt ISO 27001, vilket är en internationell standard gällande ledningssystem för informationssäkerhet. Certifieringen är en kvalitets- och säkerhetsstämpel som innebär att Benify uppfyller standardens krav och arbetar förebyggande med skydd av exempelvis känslig information.

Mest innovativa lösning HR Excellence Awards 2017

Benify tog hem segern i kategorin Compensation & Benefits vid HR Excellence Awards i Berlin 2017 tillsammans med vår kund L’Oreal.

Lär känna vårt systerbolag

Vi vill inte bara revolutionera HR-branschen med smarta IT-lösningar. Via vårt systerbolag Lifeplan drar vi också vårt strå till stacken när det gäller pensionssparande.

Lifeplan

Lifeplan erbjuder oberoende och vetenskapliga råd för alla delar av pensionen. Smarta algoritmer väljer ut rätt fondmix utifrån varje individs förutsättningar och till lägsta möjliga avgift. Effekten över tid är markant: 2 procentenheter lägre avgift innebär 49% mer i kapital efter 20 år.

Var hittar du oss?

Här nedan finns kontaktuppgifter till Benifys kontor runtom i världen:
BENIFY SVERIGE HQ

BENIFY SVERIGE HQ

Apelbergsgatan 33A
111 37 Stockholm

BENIFY SVERIGE

BENIFY SVERIGE

Benify - First Office
Östra Varvsgatan 2B
211 75 Malmö

BENIFY SVERIGE

BENIFY SVERIGE

Masthamnsgatan 5
413 29 Göteborg

BENIFY TYSKLAND

BENIFY TYSKLAND

Ganghoferstraße 68b
80339 München

BENIFY STORBRITANNIEN

BENIFY STORBRITANNIEN

150 Minories
London
EC3N 1LS

BENIFY FRANKRIKE

BENIFY FRANKRIKE

6 Boulevard de la Madeleine
75009 Paris

BENIFY NEDERLÄNDERNA

BENIFY NEDERLÄNDERNA

Prins Hendrikkade 21-E
1012 TL Amsterdam

BENIFY USA

BENIFY USA

100 Montgomery Steet
Suite 1780
San Francisco, CA 94104

BENIFY SINGAPORE

BENIFY SINGAPORE

111 Somerset Road #16-06
TripleOne Somerset
Singapore 238164

BENIFY DANMARK

BENIFY DANMARK

Nyhavn 63 D, 2. sal
DK-1051 København K

BENIFY LITAUEN

BENIFY LITAUEN

Ukmerges g. 120-2
08100 Vilnius