Digital lönespecifikation

En av våra uppskattade funktioner i medarbetarportalen är möjligheten att integrera lönespecifikationen i plattformen.

En uppskattad funktion i portalen

Via lönespecifikationsverktyget hittar medarbetarna enkelt sin lönespecifikation i förmånsportalen. Dessutom får medarbetarna en notifikation i mobilen varje månad när den senaste lönespecifikationen har laddats upp, så att de snabbt kan logga in i mobilappen och titta.

I och med att löneutbetalningen är ett regelbundet moment för medarbetaren blir portalen också en naturlig kanal för medarbetarkommunikation varje månad. Arbetsgivare som använder Benifys lösning för digitala lönespecifikationer ser ett ökat engagemang i medarbetarportalen vilket bidrar till att fler anställda nås av information och annat innehåll som ni vill att medarbetarna tar del av.

Skräddarsydda lösningar

Eftersom Benify-plattformen är kompatibel med de flesta svenska lönesystem är det smidigt att integrera tjänsten. Lönespecifikationen som visas i portalen baseras på en fil som ni tillhandahåller från befintligt lönesystem.

Själva innehållet i specifikationen utformas utifrån era önskemål, ni väljer således vilken data som ska visas. Dessutom skräddarsys dokumentets design, precis som i resten av medarbetarportalen, med er egen logga och grafiska profil.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Få en gratis personlig genomgång av vår medarbetarportal och se hur vi kan anpassa den för just ditt företags behov.