Benify

BenifyDeals privat

BenifyDeals privat ger privatpersoner tillgång till hundratals erbjudanden och rabatter. Bland våra leverantörer finns flera av landets största och mest välkända konsumentföretag och lokala verksamheter.

BenifyDeals Privat är en onlinebaserad tjänst där du kan spara tusentals kronor genom att nyttja våra erbjudanden och rabatter. Du kan också ladda ner appen ”Benify Sweden” för att få tillgång till alla rabatter i din smartphone. De flesta rabatterna är online men vissa gäller också i fysiska butiker.

Observera att BenifyDeals endast är till för privatpersoner och att tjänsten kostar 10 kr

BenifyDeals Privat

BenifyDeals Privat är en onlinebaserad tjänst där du kan spara tusentals kronor genom att nyttja våra erbjudanden och rabatter. Du kan också ladda ner appen ”Benify Sweden” för att få tillgång till alla rabatter i din smartphone. De flesta rabatterna är online men vissa gäller också i fysiska butiker. För att kunna ta del av rabatterna i fysiska butiker behöver du logga in i appen och visa upp det digitala BenifyDeals Privat kort tillsammans med en giltig legitimation när du handlar i butiken. Du kan också logga in i portalen och skriva ut BenifyDeals Privat som fungerar som validering.
Observera att BenifyDeals Privat endast är till för privatpersoner och att tjänsten kostar 10 kr.

Såhär beställer du BenifyDeals Privat

Fyll i dina personuppgifter i formuläret nedan. Din beställning skickas till oss och du kommer få ett aktiveringsmail med dina inloggningsuppgifter så fort vi mottagit din inbetalning. BenifyDeals Privat administreras och drivs av Benify AB. Våra rabatter och erbjudanden finns tillgängliga för både privatpersoner och företag.

Beställ BenifyDeals Privat

  • Genom beställningen bekräftar du att du är över 18 år gammal, samt samtycker till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress, betalningsuppgifter och eventuella övriga personuppgifter som du själv väljer att spara i Benify portalen kommer att behandlas av Benify och Benifys eventuella underbiträden i syfte att tillhandahålla den beställda tjänsten samt i övrigt fullgöra sina åtaganden gentemot dig. Du samtycker även till att Benify får kontakta dig för att utvärdera ditt intresse av Benifys erbjudande. Läs mer om hur Benify behandlar personuppgifter under Privacy Policy.

    När du fyllt i formuläret: Vänligen betala in 10 kr till bankgiro 848-1590. Ange 99999989 som OCR-referens.
    Vi skickar dina inloggningsuppgifter så snart vi mottagit din betalning.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng