Total Rewards

Total Rewards innebär att du som arbetsgivare paketerar löner, förmåner och övriga ersättningar på ett attraktivt sätt, för befintliga och blivande medarbetare.

Visa vad du investerar i medarbetarna

Employer branding handlar inte bara om att attrahera nya talanger. Det är minst lika viktigt att ta hand om dem man redan har. Nöjda medarbetare som agerar ambassadörer för arbetsgivarvarumärket är värda mer än någon reklambudget i världen. Första steget dit? Att visualisera din totala investering så att varje medarbetare förstår och uppskattar värdet av den.

Få svenskar vet faktiskt värdet av den totala ersättningen som arbetsgivaren betalar utöver lönen varje månad. Detta trots att de flesta arbetsgivare lägger ner stora resurser för att kunna erbjuda attraktiva anställningspaket. Samtidigt är det enkelt att åtgärda genom tydlig paketering av erbjudandet, vilket enkelt görs via Benifys prisbelönta plattform.

Samla alla förmåner under ett tak

Det spelar alltså ingen roll hur attraktiva förmåner ni erbjuder personalen om det är svårt att få en bra översikt av vad som erbjuds.

Därför gäller det att se till att all kompensation i form av ersättningar och andra förmåner utöver lönen är lättöverskådlig och att innehållet kommuniceras.

 

Funktionen ”Min kompensation” är en av de populäraste tjänsterna i vår portal. Här visas alla individuella förmåner som medarbetaren har tillgång till. Förutom den ekonomiska biten som hamnar direkt på lönekontot, som lön, bonus och provision finns även resten av förmånspaketet samlat. Det kan handla om pension, försäkringar, tjänstebil och friskvårdsbidrag, men även förmåner med mjukare värde, som julklappar, flextid, extra semesterdagar, fester, personalrabatter, måltider, utvecklingsmöjligheter, konferenser och möjligheten att jobba hemifrån. Allt det som gör att just er arbetsplats har den där starka företagskulturen som gör att jobbet känns som en del av familjen.

Benify hjälper dig att synliggöra din investering för att öka medarbetarnas uppskattning, motivation och lojalitet!

Vill du veta mer om våra lösningar?

Få en gratis personlig genomgång av vår medarbetarportal och se hur vi kan anpassa den för just ditt företags behov.