Benify

Personalkortet Privat

Personalkortet privat ger privatpersoner tillgång till hundratals erbjudanden och rabatter. Bland våra leverantörer finns flera av landets största och mest välkända konsumentföretag och lokala verksamheter.

Personalkortet Privat är en onlinebaserad tjänst där du kan spara tusentals kronor genom att nyttja våra erbjudanden och rabatter. Du kan också ladda ner appen ”Benify Sweden” för att få tillgång till alla rabatter i din smartphone. De flesta rabatterna är online men vissa gäller också i fysiska butiker.

Observera att Personalkortet Privat endast är till för privatpersoner och att tjänsten kostar 10 kr

Beställ Personalkortet Privat

  • Observera att onlinebaserade Personalkortet Privat och det Personalkort du får av din arbetsgivare inte är samma sak. Har du blivit av med Personalkortet du fått av din arbetsgivare måste du logga in och beställa ett nytt via din portal.
  • När du fyllt i formuläret: Vänligen betala in 10 kr till bankgiro 848-1590. Ange 99999989 som OCR-referens. Vi skickar dina inloggningsuppgifter så snart vi mottagit din betalning.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng