Benify

Om Benify

Världens smartaste förmånsportal

Ett vinnande koncept – Benifys unika lösning är en framgångssaga som fullkomligt revolutionerat HR-branschen. Det som började som en idé om att göra HR enkelt är nu ett av de ledande bolagen inom förmåner och ersättning. Det är ingen slump att världens största arbetsgivare använder vår smarta förmånsportal.

På Benify tycker vi inte att förmåner och ersättning ska vara krångligt. Därför skapade vi förmånsportalen, som samtidigt som den innehåller tusentals förmåner, också synliggör den totala kompensationen och hjälper ert företag att bygga ett starkt ”employer brand”.

Sedan 2004 har Benifys vinnande koncept spridit sig som en löpeld världen över. Allt fler arbetsgivare – och bland dem flera av de absolut största – har förstått vikten av att attrahera och motivera medarbetarna genom att erbjuda det lilla extra, som gör så stor skillnad.
Idag används Benifys portal av miljoner användare världen över. Vi växer så det knakar och lever som vi lär. Genom att skapa en egen företagskultur där varje individ känner sig välinformerad och trivs på sin arbetsplats vet vi hur vår modell kan appliceras på andra. Med våra verktyg blir du en bättre arbetsgivare och har alltid full flexibilitet. Benify tar ingen provision från leverantörerna, du betalar per anställd och inga rörliga avgifter tillkommer. Vi gör förmåner och kompensation till något enkelt.

Att vi dessutom belönats med pris för bästa och mest innovativa lösning i kategorin ”Compensation & benefits” på prestigefyllda European HR Excellence Awards 2017 i Berlin, visar att Benify är ett av ledande bolagen i industrin. Läs mer om utmärkelsen här.

Certifierade enligt ISO 27001

För att ni som kunder och samarbetspartners ska känna er trygga med att Benify tar informationssäkerhet på största allvar har bolaget certifierats enligt ISO 27001, vilket är en internationell standard gällande ledningssystem för informationssäkerhet. Certifieringen är en kvalitets- och säkerhetsstämpel som innebär att Benify uppfyller standardens krav och arbetar förebyggande med skydd av exempelvis känslig information.

Omfattande informationssäkerhet

Genom att ha ISO/IEC 27001:2013-certifiering kan ni som kunder och samarbetspartners till Benify känna er trygga med att vi har omfattande processer för informationssäkerhet. Certifieringen innebär ett omfattande skydd mot säkerhetsrisker såsom cyberattacker och obehörig användning av information. Vidare tar Benify genom certifieringen en branschledande ställning för informationssäkerhet och skydd av personuppgifter.

Nyfiken? Läs mer om:

Kontakta Benify

  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och telefonnummer behandlas av Benify och Benifys eventuella personuppgiftsbiträden i syfte att tillhandahålla det beställda materialet samt för statistik- och analysändamål. Du samtycker även till att Benify får kommunicera med dig i marknadsföringssyfte via e-mail och telefon. Läs mer om hur Benify behandlar personuppgifter under Privacy Policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng