Benify

Medarbetare

Välkommen till Benifys förmånsportal

Individuell förmånsportal

Som medarbetare på ett företag som är anslutet till Benify får du tillgång till en portal fylld med förmåner, erbjudanden och annan skräddarsydd information från din arbetsgivare. I vår smarta portal kan du spendera ditt friskvårdsbidrag genom att välja från ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter. Du kan också se din totala kompensation och i många fall också göra pensionsval och teckna försäkringar som passar just dig.

Tusentals förmåner

Benify erbjuder tillsammans med din arbetsgivare ett mycket stort och attraktivt utbud av förmåner. Våra leverantörer är handplockade och kvalitetssäkrade. Du betalar enkelt för dina förmåner – antingen genom friskvårdsbidraget eller med brutto-och nettolöneavdrag när det gäller andra typer av förmåner som t.ex. middagsmat, ögonlaser och kollektivtrafik.

Effektiv kommunikation

Din arbetsgivare kan via portalen enkelt kommunicera ut viktig information så att du känner dig välinformerad. Skriv under policys, anmäl dig till olika event eller få meddelanden från din arbetsgivare om olika saker som sker på företaget. Informationen är skräddarsydd för just dig, vilket gör kommunikationen mycket effektiv.

Upptäck Personalkortet

Förutom förmånsportalen erbjuder Benify också Personalkortet, som är laddat med hundratals erbjudanden. Bland de noga utvalda leverantörerna finns flera av landets största och mest kända varumärken. Upptäck en värld av unika rabatter inom fritid, nöje, resor och shopping som gör livet roligare.

Kontakta Benify genom att fylla i formuläret nedan

  • Genom att fylla i formuläret samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och telefonnummer behandlas av Benify och Benifys eventuella personuppgiftsbiträden i syfte att tillhandahålla det beställda materialet samt för statistik- och analysändamål. Du samtycker även till att Benify får kommunicera med dig i marknadsföringssyfte via e-mail och telefon. Läs mer om hur Benify behandlar personuppgifter under Privacy Policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng