Benify

Kundcase

900 000 personer använder Benify varje dag

Ladda ner Swedavia case

– Vi sökte en modern lösning som skulle vara tillgänglig för alla samtidigt som vi behövde minska administrationen. Vi insåg att Benify erbjuder oerhört mycket som ett vanligt intranät inte klarar av, säger Fredrik Johansson.

Ladda ner Scania case

– Tillsammans med Benify tar vi fram effektiva lösningar för sådant som vi tidigare lagt ner mycket tid på. Det innebär en win-win både för våra medarbetare och för våra HR-avdelningar, säger Björn Linderbrandt.

Ladda ner Huntsman case

– Jag kan verkligen rekommendera Benify. Arbetet med att implementera portalen var smart i sitt genomförande och allt gick så smidigt, säger Susanne Lüdemann.

Ladda ner TUI Nordic case

– Enligt mig erbjuder Benify ett system för engagemang. Systemet effektiviserar vår verksamhet samtidigt som det skickar ett tydligt signalvärde till medarbetarna att TUI Nordic är en arbetsgivare som bryr sig om medarbetarna, säger Björn Holmén.

Ladda ner IFS case

– Med Benify ökade förmånsuppskattningen med 71% utan att vi förändrade en enda förmån. Det enda vi gjorde var att kommunicera och förpacka allt bättre. Idag använder 40% fler sitt friskvårdsbidrag, säger Charlotta Lilieblad.

Ladda ner Carglass case

– Benifys portal har underlättat den kultur som vi vill värna om. Tack vare de låga trösklarna för friskvård som portalen erbjuder har allt fler medarbetare blivit aktiva, vilket är en tydlig skillnad mot förr, säger Åsa Wirsenius.

Ladda ner ICA Farsta case

– Tack vare att Benifys lösning som går att nå från både dator, surfplatta och smartphone vart du än befinner dig – kan vi nu enkelt nå ut till alla våra medarbetare, säger Christopher Johansson.

Ladda ner Kuehne + Nagel case

– Benify hjälpte oss att stärka förtroendet mellan arbetsgivare och medarbetare. Äntligen känner alla medarbetarna sig starkt förknippade med företaget tack vare förmånerna, säger Harm Otten, Kuehne + Nagel.

Ladda ner Teva case

– Vi var inte bara ute efter en vanlig standardlösning utan ville ha en medarbetarportal som var annorlunda och helt skräddarsydd – allt för att komma närmare personalen, säger Caroline Carrière, Teva.

Ladda ner Vodafone case

Vi ville vara i framkant när det kommer till att erbjuda medarbetare en modern lösning för att pendla till och från jobbet. Benify förstod precis vad vi var ute efter, säger Ellen Gorter, Vodafone Nederländerna.

Boka en demo av portalen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng