Benify

Kompensation & förmåner

Tusentals förmåner i en individanpassad portal

Kompensation & förmåner

Tusentals leverantörer

Benify ger dina medarbetare tillgång till tusentals förmåner, samlade på ett och samma ställe. Lita på att få marknadens bästa erbjudanden och förmåner som är förmånliga på riktigt. Vi tar nämligen aldrig ut någon provision eller kickbacks.

Unika förmåner

Även om Benify tillhandahåller tusentals förmåner kan ert företag enkelt skräddarsy egna förmåner i vår smarta portal. Oavsett om du vill erbjuda yoga på jobbet, stuguthyrning, paddla kajak eller internutbildningar, är det inga problem med vår lösning.

Synliggör hela ersättningen

Låt medarbetarna veta vad de egentligen tjänar. Portalen överbryggar informationsgapet och gör hela kompensationen synlig. Lön, pensioner, semesterdagar, förmåner, kollektivavtal och försäkringar – blir tydligt visualiserade i vår smarta portal.

Den totala kompensationen – Visste du att för varje tusenlapp du betalar dina medarbetare är de bara medvetna om 670 kronor? Det som inte står på lönespecifikationen räknar du inte med, vilket innebär ett informationsproblem och gör att 33% av ersättningen blir bortglömd eller känns diffus.

Det ligger något i uttrycket att det som inte syns finns inte. I allra högsta grad gäller det medarbetarnas medvetenhet om vad de egentligen tjänar. Benify gjorde under 2016 en studie på hur väl medarbetare uppskattar och är medvetna om sin totala kompensation. Resultatet visade att hela 33% av den fulla ersättningen glöms bort. Detta för att den inte syns. Med vår förmånsportal kan du överbrygga informationsgapet och enkelt visualisera för varje medarbetare vad han eller hon egentligen tjänar. Vi har avancerade verktyg som kan erbjuda varje medarbetare exakta siffror. Låt medarbetarna ta del av både lön, pensioner, friskvårdsbidrag, förmåner, kollektivavtal – eller varför inte frukt på jobbet, konferenser och semesterdagar. Tydligt visualiserade i portalen.

Förmånsportalen möjliggör även en smart och elektronisk lönespecifikation. Varje individ kan lätt hålla sig informerad om olika HR-aktiviteter. Denna tydlighet kommer även väl till pass vid rekrytering, då du som arbetsgivare kan ge exakta siffror på vad de olika delarna i anställningserbjudandet är värda. Överbrygga informationsgapet – med Benifys förmånsportal.
Ladda ner rapporten om kompensationgapet här.

Ingen skulle säga ’one size fits all’ när det gäller kunder. Vi insåg att samma sak gäller våra medarbetare.

Tusentals förmåner i en portal

Attraktivt hälsoutbud

Vi har ett brett och attraktivt utbud av hälsoförmåner inom allt från gym, massage och kost-och motionsrådgivning till t.ex. löpträning och sluta röka och snusa. Självklart går många förmåner att bekosta med friskvårdsbidrag.

Personalbil

Att leasa bilar är mer populärt än någonsin och på Benify ser vi en tydlig trend i att inte äga sin bil. Genom att erbjuda personalbil blir du en attraktiv arbetsgivare. Vi har stor erfarenhet av att hantera och sätta upp personalbilsförmåner.

Privat sjukvård

Naprapati, kiropraktik och synfelsbehandlingar är några av våra populära förmåner inom privat sjukvård. Genom att bekosta dessa genom ett bruttolöneavdrag kan dina medarbetare spara en rejäl slant. Enkelt och smidigt via förmånsportalen.

Pension och försäkring

Inom pension och försäkring erbjuder Benify förmåner såsom gruppförsäkringar, löneväxling till pension och vår prisbelönta pensionsrådgivningstjänst Lifeplan i er lösning. Tack vare portalen blir pension något enkelt och era medarbetare kan känna sig trygga.

Livsstilsförmåner

Middagsmat, cykel, elavtal och kollektivtrafik är alla förmånliga för medarbetaren att bekosta via portalen. Du kan också låta dina medarbetare få möjlighet att göra gott för andra genom att erbjuda ett varierat utbud av donationsförmåner.

Anställningsförmåner

Givetvis ger portalen möjlighet för ert företag att integrera eller skräddarsy egna förmåner. Vare sig du vill kunna erbjuda bildskärmsglasögon, lunchförmåner, fjällstugor eller aktiesparprogram kan vår lösning hantera detta utan problem.

Nyfiken? Läs mer om:

Vi kan hjälpa dig också. Boka demo nu!

  • Genom beställningen samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och telefonnummer behandlas av Benify och Benifys eventuella personuppgiftsbiträden i syfte att tillhandahålla det beställda materialet samt för statistik- och analysändamål. Du samtycker även till att Benify får kommunicera med dig i marknadsföringssyfte via e-mail och telefon. Läs mer om hur Benify behandlar personuppgifter under Privacy Policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng