Benify

Employer branding

Portalen stärker ditt arbetsgivarvarumärke

Employer branding

Individanpassa all ersättning

Med en förmånsportal från Benify blir kommunikationen mer effektiv genom att du kan skräddarsy all information och ersättning. På så sätt får varje person på arbetsplatsen den information som gäller just honom eller henne – och du slipper onödiga missförstånd.

Egen design

Givetvis kan vi designa och utforma förmånsportalen i enlighet med ert eget varumärke och grafiska profil. Vi ger dig stora möjligheter att stärka ert varumärke genom egen design – så att medarbetarna snabbt och enkelt känner igen sig i bildspråk, text och grafik.

Enklare dokumentation

Få enkelt koll på all onboarding och signering av policys och riktlinjer. Portalen ger dig full översikt över vilka som har skrivit på olika dokument och du kan förkorta startsträckan för nyanställda. Vår lösning erbjuder även exitenkäter vid avslutad anställning.

Med Benify ökade förmånsuppskattningen 71 procent utan att vi förändrade en enda förmån. Det enda vi gjorde var att kommunicera och förpacka allt bättre.

Världsledande inom förmåner – Benifys smarta förmånsportal har tagit employer branding till en helt ny nivå. Genom avancerad teknologi kan du implementera företagets nuvarande HR-struktur och skräddarsy all information, erbjuda ett brett utbud av förmåner och synliggöra den totala kompensationen för varje individ. Det stärker ert varumärke som arbetsgivare.

Sedan starten 2005 har Benify revolutionerat HR-branschen med vår avancerade portal för hantering av förmåner, ersättning och medarbetarkommunikation. Förmånsportalen gör dina medarbetare bättre informerade och mer medvetna om sin inkomstsituation. Vi hjälper dig att visa det fulla värdet av varje medarbetares ersättning – allt från tjänstepension, jobbkonferenser och friskvårdsbidrag till semestertillägg och frukt på jobbet. Genom att tydligt visualisera den totala kompensationen kommer dina medarbetare värdera arbetsplatsen högre och det i sin tur stärker ert arbetsgivarvarumärke. Låt portalen bära ert varumärke – vi ger dig stora möjligheter att designa den i enlighet med er grafiska profil.

Portalen erbjuder stor flexibilitet och kan skräddarsys efter just ditt företags behov. Hur mycket du vill få plats med bestämmer du själv. Vårt system automatiserar dina HR-aktiviteter i den utsträckning du vill och du kan integrera både lönespecifikationer och komplicerade bonusprogram. Att dessutom kunna kommunicera med varje medarbetare genom meddelanden eller olika utskick gör att du enkelt kan hålla dina medarbetare både engagerade och välinformerade. I dagsläget används förmånsportalen av nästan en miljon personer i nio länder och flera av världens största arbetsgivare väljer vår lösning. Är du också nyfiken på vad vi kan göra för just ditt företag? Boka ett möte med oss så berättar vi mer.

Nyfiken? Läs mer om:

Vi kan hjälpa dig också. Boka demo nu!

  • Genom beställningen samtycker du till att dina personuppgifter i form av namn, e-postadress och telefonnummer behandlas av Benify och Benifys eventuella personuppgiftsbiträden i syfte att tillhandahålla det beställda materialet samt för statistik- och analysändamål. Du samtycker även till att Benify får kommunicera med dig i marknadsföringssyfte via e-mail och telefon. Läs mer om hur Benify behandlar personuppgifter under Privacy Policy.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng