Benify

Topp fem förmåner bland unga medarbetare 2018

Postad 2018.09.12

Generationsskiftet på arbetsmarknaden är i full gång. Medan 1940- och 50-talisterna går i pension tar Generation Z, födda från 1994 och framåt, allt större plats på scenen. Och de är hungriga – efter goda förmåner. Medan friskvård toppar listan över mest uppskattade förmånskategorier hos övriga åldersgrupper rankar de allra yngsta istället mat & dryck som nummer ett.

  1. Mat & dryck
  2. Personalklubbar, aktiviteter & gåvor
  3. Friskvård
  4. Balans i livet
  5. Arbetstid & ledighet

Under 2018 genomförde vi en förmånsundersökning med mer än 20 000 deltagare. Vill du se hela resultatet före alla andra? Förbeställ ett gratis ex av rapporten via mejl.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng