Benify

Förmånsbeskattning av privat sjukvård

Postad 2018.05.21

Den 1 juli 2018 träder en lagändring i kraft som innebär att privat sjukvård kommer att börja förmånsbeskattas. Beslutet medför en stor omställning för Benify som ledande aktör på förmånsområdet.

Vi är övertygade om att dagens arbetsgivare vill ta ansvar för sina medarbetares hälsa. Och behovet av innovativa sjukvårdslösningar lär knappast minska den närmaste tiden. Antalet sjukskrivningar ökar – framför allt på grund av stress och psykisk ohälsa – samtidigt som människor förväntas arbeta allt längre upp i åren. Privat sjukvård har blivit ett viktigt komplement för arbetsgivare som vill värna medarbetarnas hälsa och minska antalet sjukdagar utan att belasta den offentligt finansierade vården i onödan.

Vi på Benify samarbetar nu med våra leverantörer för att även fortsättningsvis kunna erbjuda attraktiva lösningar inom privat sjukvård – en kategori som vi vet är väldigt uppskattad av såväl arbetsgivare som medarbetare.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng