Benify

Ny rapport: Så tycker Sveriges medarbetare om sitt förmånsutbud

Postad 2017.11.16

Allt fler arbetsgivare använder förmåner som ett sätt att attrahera och motivera medarbetare. Men vad tycker Sveriges medarbetare om sina respektive förmånsutbud? Svaren finns nu att ta del av i ”Förmånsgapet”, baserad på Sveriges största förmånsundersökning.


Benify, branschledande inom kompensation och förmåner, lät under våren 2017 mer än 15 000 medarbetare från nio olika branscher svara på en omfattande undersökning om deras förmånsutbud; kommunikationen kring förmåner samt förmånernas förhållande till det upplevda arbetsgivarvarumärket. Genom att samla in svar från flera tusen av Benifys kunders medarbetare samt även ansvariga för kompensation och förmåner på arbetsplatsen – och genom att jämföra med data och statistik från förmånsportalen – gick det att utläsa trender i förmånsmarknaden och hur Sveriges medarbetare ser på sina förmåner.

Resultatet av Benifys förmånsundersökning finns nu att ta del av i rapporten ”Förmånsgapet”. Klicka här för att ladda ner rapporten.

Har du några frågor om rapporten? Hör av dig till marketing@benify.com

Anmälan till nästa års förmånsundersökning är redan öppen.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng