Benify

Det första intrycket är allt – guiden till den perfekta onboardingen

Postad 2017.11.09 #onboarding

Onboarding är inte detsamma som utbildning, men de går hand i hand. Att snabbt få in medarbetare i sin nya roll är viktigt, både för att de ska komma in i sina nya arbetsuppgifter och lära känna företaget – men också för att skapa engagemang och för att du som arbetsgivare ska kunna bygga ett starkt employer brand.

Genom att utveckla en automatiserad och väl fungerande onboardingprocess är det större chans att få till en lyckad start på anställningen. Att skapa ett bra första intryck är också avgörande för att få medarbetarna att vilja stanna kvar på arbetsplatsen och känna att det är ett ställe som de kan tänka sig att stanna för en längre tid.

Dagarna då onboardingen var lika med buntar med papper à la information overload är över. Försök istället få allt rätt från början. Och hur gör du det? Du använder Benify.

Det hela börjar med ett interaktivt och modernt onboardingverktyg, precis som det som Benify erbjuder sina kunder. Samla alla krångliga onboardingprocesser, policys och uppgifter på ett och samma ställe. Med vårt onboardingverktyg får medarbetaren en enkel översikt över sina att-göra-uppgifter och du som arbetsgivare kan få koll på hur det går för varje medarbetare. Ge goda förutsättningar att komma in i jobbet så snabbt som möjligt – det gör att starten känns bättre, roligare och att du som arbetsgivare upplevs som professionell.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng