Benify

Benify och L’Oréal Tyskland vann pris på HR Excellence Awards

Postad 2017.03.23 #event

Onsdag den 22 mars avgjordes prestigefyllda European HR Excellence Awards i Berlin, där Benify och L’Oréal Tyskland efter hård konkurrens från flera europeiska toppbolag, kammade hem vinsten i den tunga kategorin ”Compensation & Benefits”. Detta efter att ha imponerat stort på juryn med förmånsportalen My HR Reward Portal.

European HR Excellence Awards, som i år gick av stapeln i storstadsmetropolen Berlin, samlar varje år världsledande företag som belönas för sina innovativa och framgångsrika lösningar inom HR. I år nominerades – och vann – Benify och L’Oréal Tyskland, för sitt framgångsrika arbete med att implementera förmånsportalen My HR Reward Portal för 2200 medarbetare hos L’Oréal Tyskland. En lösning som resulterat i ett enormt värde för både medarbetare och arbetsgivare och som nu alltså belönades med det prestigefyllda priset.

Pris för bästa innovativa lösning
Juryn, som bestod av representanter från bl.a. Vattenfall Group, Google Germany, Carlsberg och IBM Belgium/Luxemburg, blev särskilt imponerade av hur My HR Reward Portal ökat engagemanget för arbetsplatsen bland medarbetarna på ett mycket innovativt sätt. Tack vare hur väl genomtänkt förmånerna förpackas och illustreras i portalen, känner medarbetarna på L’Oréal Tyskland sig uppskattade av sin arbetsgivare – som i sin tur leder till ökad motivation och effektivare kommunikation.

Martina Heim, Compensation & Benefits manager på L’Oréal Tyskland är oerhört glad över vinsten.

– Galan och priset är verkligen en av årets största höjdpunkter för oss på L’Oréal Tyskland. Det visar att ett gott samarbete och viljan till förändring leder till framgång, säger Martina Heim.

Vinsten i kategorin ”Compensation & Benefits” på HR Excellence Awards visar än en gång att Benify är ett av de ledande företagen inom förmåner och kompensation.

–  En kvalitetsstämpel som vi ska vara oerhört stolta över, säger Angelika Brunner, Country manager för Benify i Tyskland.

Bildkälla: https://eu-hr.excellence-awards.com/review/


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse på våra hemsidor. Genom att fortsätta använda hemsidan utan att ändra inställningar på din webbläsare går du med på att ta emot cookies. Läs mer

Stäng