Medarbetare

Välkommen till Benifys förmånsportal

Att arbeta på ett företag som är anslutet till Benify betyder att du får tillgång till en värld av förmåner, alla framtagna för att underlätta i ditt liv och ge dig något extra utöver lönen – samtidigt som din arbetsgivare enkelt kan kommunicera med dig via portalen. Upptäck framtidens arbetsplats. Välkommen till en värld av förmåner.

Individuell förmånsportal

Som medarbetare på ett företag som är anslutet till Benify får du tillgång till en portal fylld med förmåner, erbjudanden och annan skräddarsydd information från din arbetsgivare. I vår smarta portal kan du spendera ditt friskvårdsbidrag genom att välja från ett brett utbud av friskvårdsaktiviteter. Du kan också se din totala kompensation och i många fall också göra pensionsval och teckna försäkringar som passar just dig.

Effektiv kommunikation

Din arbetsgivare kan via portalen enkelt kommunicera ut viktig information så att du känner dig välinformerad. Skriv under policys, anmäl dig till olika event eller få meddelanden från din arbetsgivare om olika saker som sker på företaget. Informationen är skräddarsydd för just dig, vilket gör kommunikationen mycket effektiv.

Tusentals förmåner

Benify erbjuder tillsammans med din arbetsgivare ett mycket stort och attraktivt utbud av förmåner. Våra leverantörer är handplockade och kvalitetssäkrade. Du betalar enkelt för dina förmåner – antingen genom friskvårdsbidraget eller med brutto-och nettolöneavdrag när det gäller andra typer av förmåner som t.ex. middagsmat, ögonlaser och kollektivtrafik.

Upptäck Personalkortet

Förutom förmånsportalen erbjuder Benify också Personalkortet, som är laddat med hundratals erbjudanden. Bland de noga utvalda leverantörerna finns flera av landets största och mest kända varumärken. Upptäck en värld av unika rabatter inom fritid, nöje, resor och shopping som gör livet roligare.