Karriär

Vi är säkra på att du skulle trivas hos oss.

En företagskultur att växa i

På Benify möts du av en kultur som du inte hittar någon annanstans. Du kommer att utmanas att tänka på nya sätt. Kliva ur din bekvämlighetszon. Och du kommer att ha världens bästa kollegor. Vi är nämligen lite kräsna med vilka vi anställer. För att kunna hjälpa våra kunder att engagera sina medarbetare måste vi visa att vi lever som vi lär. Hos oss kommer du inte att ha en enda tråkig dag.

Låter det här som något för dig? Sök någon av de tjänster som finns lediga just nu, eller lägg upp ditt cv i vår talangpool.

Våra ledord


                                  Exceed Expectations

Exceed Expectations

Ända sedan vi fick vår första kund har vi strävat efter att överträffa förväntningar. Oavsett om det handlar om att lansera en ny spännande förmån, arrangera ett event eller bygga upp en medarbetarportal så vill vi prestera lite bättre varje gång.

                                  Show Love

Show Love

Vi jobbar med hjärta och visar omtanke – både mot varandra och våra kunder. Det är ingen slump att 97% av våra kunder stannar kvar. På Benify behandlar vi varandra med respekt. Vi jobbar med mer än siffror och avtal. Vi skapar mänskliga relationer.

                                  Think Ahead

Think Ahead

Vi ligger alltid steget före. Det är vi som leder utvecklingen i vår bransch, och det börjar med våra medarbetare. Vi tänker stort och långsiktigt – när vi utvecklar vår produkt, sätter upp planer för våra kunder och stakar ut vår egen framtid som företag.

Lediga jobb på Benify

Här hittar du tjänster som är lediga just nu. Du kan också ladda upp ditt cv i vår talangpool så hör vi av oss så snart vi ser en tjänst som vi tror skulle passa dig.