Framtidens HR

Årets vassaste HR-event!

Trender och inspiration för arbetsgivare i framkant

Vilka förändringar kan vi vänta oss de närmaste åren när det gäller HR, ledarskap och medarbetarupplevelser? Vad kommer att krävas för att locka till sig de bästa talangerna? Och hur skapar vi förutsättningar för ett hållbart arbetsliv som tar hänsyn till hela människan?

Det här är några av frågorna som står i fokus när vi på Benify anordnar 2020 års vassaste event för alla inom HR. Under en inspirerande eftermiddag bjuder vi inte bara på fantastiska talare, utan även på smarriga tilltugg, erbjudanden från våra samarbetspartners – och gott om tillfällen att mingla och byta erfarenheter med HR-kollegor från en mängd olika branscher.

22 april, Oscarsteatern, Stockholm

Har du inte fått en personlig inbjudan till Framtidens HR? Hör av dig till din kontaktperson på Benify!

Våra inbjudna talare:

Fredrik Reinfeldt, f.d. statsminister, författare

Lyssna på en global trendspaning om längre liv med nya livsfaser, stor befolkningsökning och nya sätt att arbeta. Vad innebär de förändrade förutsättningarna för politiker och arbetsgivare när det gäller kompetensförsörjningen och ledarskapet framöver – både i Sverige och världen?

Katarina Berg, HR-chef Spotify

Med över 40 000 ansökningshandlingar i månaden och ständiga topprankingar är Spotify bäst i klassen på att bygga, vårda och utveckla en attraktiv företagskultur. Hör Katarina Berg dela med sig av sina bästa tips för att få medarbetarna att inte bara prata utan också leva företagets värderingar. Ett starkt employer brand betyder dock inte att de som organisation har valt att luta sig tillbaka: en innovativ och engagerande företagskultur kräver kontinuerligt och involverande kommunikativt arbete.

Anders Hansen, överläkare i psykiatri, författare

Allt fler av oss tillbringar arbetsdagen stillasittande framför en skärm – och fritiden på ungefär samma sätt. Vad gör det med våra hjärnor? Inspireras till en hälsosammare balans, både för dig själv och dina medarbetare, av psykiatrikern bakom begreppen hjärnstark och skärmhjärnor.

Kjersti Thornéus, CPO Benify

Benifys nytillträdda CPO Kjersti Thornéus samtalar på scen med moderator Anna Olin Kardell om den digitala omställningen som gör alla företag till tech-bolag, oavsett bransch. Hur påverkas ledarskapet och maktstrukturen på arbetsplatserna när digital expertis prioriteras över erfarenhet?

Anna Olin Kardell, moderator

Anna är en av Sveriges mest uppskattade och erfarna moderatorer. Hon har arbetat framför och bakom kameran i mer än 20 år. Hennes expertis och passion ligger inom frågor som berör samhällsförändring. Hon leder både stora internationella konferenser såväl som heta politiska debatter i Almedalen. Ämnena spänner över allt från tech, digitalisering och entreprenörskap till stadsutveckling, skola och sjukvård. Hon har arbetat med Prins Daniels Fellowship, Tedx Stockholm och Women in Tech samt en lång rad andra prestigefyllda uppdrag.

Bra att veta för dig som är anmäld

Dörrarna öppnas för registrering och mingel kl. 11.45, då vi bjuder på kaffe, te och frukt. Vänligen medtag din biljett som du får på mejl när du anmält dig. Programmet drar igång kl. 13 och pågår fram till kl. 17 (med paus). Stanna gärna kvar på AW efteråt, då vi bjuder på dryck med tilltugg. Varmt välkommen!